Benvolguts/des companys/es,

Us recordem  que la Junta de Govern va acordar instaurar la figura del “Deganat obert”. El “Deganat obert” és una iniciativa en què la degana, Encarna Orduna,  us atendrà personalment a tots/es aquells/es advocats/des que tingueu consultes, propostes, dubtes o qualsevol altre qüestió relacionada amb l’exercici de la professió i col·legial, amb l’objectiu que sigui un canal de comunicació més proper i fluid a tots/es vosaltres.

Aquest mes, el “Deganat Obert” es farà a la seu col·legial el dia 29 d’abril, de les 9 h a les 10.30 h.

Qui estigui interessat ens ho hauria de confirmar per mail tot indicant l’hora, per tal que en prenguem nota a efectes organitzatius.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus,  1 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us recordem  que la Junta de Govern va acordar instaurar la figura del “Deganat obert”. El “Deganat obert” és una iniciativa en què la degana, Encarna Orduna,  us atendrà personalment a tots/es aquells/es advocats/des que tingueu consultes, propostes, dubtes o qualsevol altre qüestió relacionada amb l’exercici de la...