Imatge de la junta general ordinària i extraordinària de la passada setmana.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme aquesta passada setmana del Col·legi d’Advocats de Reus, del 25 al 29 de març. En primer lloc, dilluns 25, la nostra degana va assistir al Ple del CICAC. Dimecres 27, hi va haver sessió del deganat obert, on la degana ha atès les consultes / propostes dels col·legiats relacionades amb l’exercici de la professió i col·legials.

També es va celebrar la Junta General Ordinària, amb el següents punts:

1.- Es va aprovar l’acta corresponent a la Junta General Ordinària celebrada el passat dia 19 de desembre de 2018.

2.- Memòria del Deganat sobre els esdeveniments de l’any 2018.

3.- Es va aprovar el compte general de despeses i ingressos de l’any 2018.

En aquest link podeu consultar la liquidació de l’any 2018:

Imatge de la junta general ordinària i extraordinària de la passada setmana.

Tot seguit, es va celebrar la Junta General Extraordinària amb l’aprovació per unanimitat el projecte d’Estatuts del Col·legi amb les observacions i modificacions proposades pel Departament de Justícia.

Així mateix, també es va aprovar per unanimitat la modificació de l’article 3.1.b del Reglament general dels serveis de defensa i d’ofici i d’assistència jurídica gratuïta del Col·legi d’Advocats de Reus

El Col·legi d’Advocats de Reus, ja ha iniciats tots els tràmits per presentar aquests canvis aprovats al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per tal que en qualifiquin l’adequació a la legalitat, disposin la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals i n’ordenin la publicació en el DOGC, que serà quan entrin en vigor.

Divendres 29, la degana va assistir al Ple del CGAE.

Això és tot,

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 3 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaImatge de la junta general ordinària i extraordinària de la passada setmana. Benvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme aquesta passada setmana del Col·legi d'Advocats de Reus, del 25 al 29 de març. En primer lloc, dilluns 25, la nostra degana va assistir al Ple del...