Moment de l’assignatura del conveni.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem que en data d’avui, 3 d’abril de 2019, el Col·legi d’Advocats de Reus ha signat un conveni de reciprocitat en la prestació de serveis bàsics amb el Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona.

Amb la signatura d’aquest conveni els advocats i advocades que ho desitgeu, exhibint el vostre carnet col·legial, podreu utilitzar les instal·lacions i despatxos del Col·legi d’Administradors de Finques. Així mateix,  també podreu participar en les activitats formatives que organitzin amb les mateixes condicions i requisits que els seus col·legiats i col·legiades.

Us adjuntem una mostra fotogràfica de la signatura.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 3 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralMoment de l'assignatura del conveni. Benvolguts/des companys/es, Us informem que en data d’avui, 3 d’abril de 2019, el Col·legi d’Advocats de Reus ha signat un conveni de reciprocitat en la prestació de serveis bàsics amb el Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona. Amb la signatura d’aquest conveni els advocats i advocades que ho desitgeu, exhibint el vostre carnet col·legial, podreu utilitzar les...