Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme aquesta passada setmana, de l’1 al 5 d’abril. En primer lloc, dimecres 3 d’abril, el Col·legi d’Advocats de Reus va signar un conveni de reciprocitat en la prestació de serveis bàsics amb el Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona.

Amb la signatura d’aquest conveni els advocats i advocades que ho desitgeu, exhibint el vostre carnet col·legial, podran utilitzar les instal·lacions i despatxos del Col·legi d’Administradors de Finques. Així mateix,  també podreu participar en les activitats formatives que organitzin amb les mateixes condicions i requisits que els seus col·legiats i col·legiades.


Signatura un conveni de reciprocitat en la prestació de serveis bàsics amb el Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona.

Divendres 5 d’abril hi va haver una reunió de la Comissió per a la defensa dels drets dels animals. D’altra banda i com cada primer divendres de mes, la Comissió per a la defensa dels drets dels animals, ha prestat el Servei d’Orientació Jurídic Animalista. També hi va haver una reunió de la Comissió del Torn d’Ofici.

D’acord amb el que preveu l’Estatut de la Mutualitat General de l’Advocacia, abans que es celebri l’Assemblea General de la Mutualitat, que aquest any s’ha convocat pel dia  17 de juny, s’ha celebrat la reunió territorial de la Mutualitat a la seu del Col·legi d’Advocats de Reus, a fi de donar a conèixer el text dels assumptes que es sotmetran a l’aprovació d’aquesta Assemblea General i per escollir-ne els representants.

A més, va tenir lloc també la primera reunió de l’any de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Reus amb el Grup d’Advocats Joves de Reus, per intercanviar impressions i com a col·laboració per a les activitats del Col·legi.

Això és tot,

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 8 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme aquesta passada setmana, de l'1 al 5 d'abril. En primer lloc, dimecres 3 d'abril, el Col·legi d’Advocats de Reus va signar un conveni de reciprocitat en la prestació de serveis bàsics amb el Col·legi d’Administradors de Finques de...