Benvolgudes companyes,

Us recordem que enguany es celebra el XII Congrés Nacional de l’Advocacia 2019 a Valladolid, entre els dies 8 i 11 de maig de 2019, sota el lema ABOGACÍA TRANSFORMADORA: FUIMOS PRESENTES. SOMOS FUTURO. Aquest Congrés, que es celebra cada 4 anys, reuneix a tota la nostra professió per debatre idees i propostes sobre la nostra activitat, desafiaments i inquietuds.

Enguany el Congrés serà molt diferent de tots els anteriors, plural en la seva temàtica i perspectives, enriquit amb totes les veus i experiències possibles, però, sobre tot, pràctic i vinculat estretament a les necessitats reals de la professió.

L’objectiu del Congrés és que sigui un espai on compatir coneixements i talent dels àmbits del dret, l’emprenedoria, la tecnologia i el pensament, i on cada congressista pugui crear el seu propi itinerari, fet a mida dels seus interessos i necessitats, i alhora fernetworking amb els ponents i els assistents. L’èxit depèn, en gran mesura, de la presència activa i compromesa de les nostres companyes i companys, per la qual cosa us volem animar a participar en aquest Congrés i animar-vos a construir l’Advocacia del futur entre tots.

Podeu consultar el contingut del programa, realitzar les inscripcions i conèixer totes les novetats de l’organització, que s’aniran actualitzant permanentment a a la pàgina web del Congrés a través de l’enllaç: https://www.congresoabogacia.es

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 8 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolgudes companyes, Us recordem que enguany es celebra el XII Congrés Nacional de l’Advocacia 2019 a Valladolid, entre els dies 8 i 11 de maig de 2019, sota el lema ABOGACÍA TRANSFORMADORA: FUIMOS PRESENTES. SOMOS FUTURO. Aquest Congrés, que es celebra cada 4 anys, reuneix a tota la nostra professió per debatre idees...