Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) mitjançant FactoriAdvocacia, posa a la vostra disposició una nova coedició amb l’Editorial “Thomson Reuters ARANZADI”. Es tracta de dues publicacions:

1.- “PRACTICUM FISCAL”, us adjuntem la fitxa que conté tota la informació, però us avancem que és una explicació clara i sistemàtica del conjunt del sistema tributari espanyol, amb una eminent aproximació pràctica orientada a donar deguda resposta als problemes més habituals a què s’enfronten les empreses i autònoms, en el compliment de les seves obligacions tributàries.

PREU de cada EXEMPLAR (4%IVA inclòs): 43 €

2.- “PRACTICUM SOCIAL”, us adjuntem també la fitxa amb tota la informació, però us avancem que és una exhaustiva anàlisi pràctic i global de totes les institucions, figures jurídiques, principis, normativa i documentació pròpia de l’àmbit laboral de la Seguretat Social, en una obra única totalment actualitzada. Està orientada a donar resposta als problemes més habituals a què s’enfronten els/les professionals de l’àmbit del Dret de Treball i la Seguretat Social, professionals i empreses, sindicats i administracions públiques. Inclou casos pràctics, la doctrina administrativa i la jurisprudència més rellevant.

PREU de cada EXEMPLAR (4%IVA inclòs): 43 €

En cas que esteu interessats en algunes d’aquestes dues publicacions ens ho  podeu comunicar abans del dia 26 d’abril al següent mail:  col.legi@advocatsreus.org,indicant quina us interessa. Més info aquí.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable Comissió Biblioteca

Reus, 9 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorBibliotecaGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) mitjançant FactoriAdvocacia, posa a la vostra disposició una nova coedició amb l’Editorial “Thomson Reuters ARANZADI”. Es tracta de dues publicacions: 1.- “PRACTICUM FISCAL”, us adjuntem la fitxa que conté tota la informació, però us avancem que és una explicació clara i sistemàtica del...