Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del nostre Col·legi ha estat treballant i reivindicant durant molt de temps la necessitat de creació d’un nou jutjat de 1a instància per a la nostra demarcació.

Finalment, desprès de totes les gestions i tràmits realitzats, ens plau comunicar-vos que han aprovat la creació del Jutjat de 1a Instància núm. 8 de Reus. Us adjuntem el BOE d’aquest dissabte 13 d’abril de 2019 on es publica.

Us ho comuniquem als efectes oportuns.

Cordialment,

Julen Barriola Muguerza

Responsable Comissió de Relacions

amb l’Administració de Justícia

Reus, 15 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del nostre Col·legi ha estat treballant i reivindicant durant molt de temps la necessitat de creació d’un nou jutjat de 1a instància per a la nostra demarcació. Finalment, desprès de totes les gestions i tràmits realitzats, ens plau comunicar-vos...