Benvolguts/des companys/es

Us informem de les activitats que s’han dut a terme del 15 al 19 d’abril. En primer lloc, el dilluns 15 d’abril, la degana Encarna Orduna va assistir al Ple del Consellde l’Advocacia Catalana. L’endemà, es va aprovar la creació del vuitè Jutjat de Primera Instància a la ciutat de Reus. En aquest enllaç hi podreu trobar el recull de premsa dels mitjans locals, així com un fotograma de l’entrevista que va concedir la nostra degana al Canal Reus TV.

Aquesta setmana, també es va iniciar la primera fase de les modificacions, que va acordar la Junta de Govern, de les dependències que hi ha ubicades a la seu judicial, per tal de millorar l’espai i organització.

S’hi ha posat una nova taula al despatx de reunions per tal que hi hagi més espai. La taula que hi havia en aquest despatx s’ha posat a fora a la sala. D’aquesta manera, queda tot més organitzat i harmoniós.

Així mateix, també s’han millorat els armaris de les togues per tal que estiguin més amplies i s’han adquirit penjadors nous més resistents. Els advocats i advocades que teniu togues privades tindreu un penjador amb el vostre nom que us facilitarà la recerca de la toga.

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 23 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es Us informem de les activitats que s'han dut a terme del 15 al 19 d'abril. En primer lloc, el dilluns 15 d'abril, la degana Encarna Orduna va assistir al Ple del Consellde l’Advocacia Catalana. L'endemà, es va aprovar la creació del vuitè Jutjat de Primera Instància a la...