Benvolguts/des companys/es,

companys/es,

Des del 2009, any en què es va iniciar la col·laboració entre el CICAC, el Departament de la Vicepresidència i el Departament de Justícia per promoure l’ús de la llengua catalana en el món de la justícia s’han format gairebé un miler de parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua (VxL) arreu del territori en aquest àmbit. 

El Col·legi d’Advocats de Reus va ser pioner en la participació en aquest programa i la formació de parelles lingüístiques en l’àmbit de l’advocacia, com recull aquesta notícia publicada recentment al web del CICAC. 

Des del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura s’està a punt d’engegar una nova edició de parelles lingüístiques a Reus, per la qual cosa us animem a participar en aquesta experiència, ja sigui fent de voluntaris, si parleu català habitualment, o bé d’aprenents, si el que voleu és millorar-lo. 

Per inscriure-us al programa o demanar-ne més informació podeu enviar un missatge a vxl.reus@cpnl.cat, trucar al 977 12 88 61, adreçar-vos al CNL (Mas Vilanova, C. de l’Àliga de Reus, 1) o bé apuntar-vos directament a www.vxl.cat.

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable Comissió de Llengua

Reus, 26 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, companys/es, Des del 2009, any en què es va iniciar la col·laboració entre el CICAC, el Departament de la Vicepresidència i el Departament de Justícia per promoure l'ús de la llengua catalana en el món de la justícia s'han format gairebé un miler de parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua (VxL) arreu del...