Benvolguts/des companys/es,

Us informem del que hem fet des del Col·legi d’Advocats de Reus del 22 al 26 d’abril. En primer lloc, dimarts 23 d’abril, dins el marc de col·laboració del Col·legi d’Advocats de Reus amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, els alumnes del Màster d’Accés a l’Advocacia de la URV assistiran a les classes del Màster, des d’aquest mateix dimarts fins el dia 30 de maig, a la nostra seu col·legial.

Dimecres 24, la degana, Encarna Orduna Pardo, va assistitir a l’Executiva de la Comissió d’Ordenació del Consejo General de la Abogacia Española. Dijous 25, Orduna Pardo i altres membres de la Junta, van assistir al tast de cerveses organitzat pel Grup d’Advocats Joves, que ha tingut lloc al restaurant Les Tines de Reus a càrrec de l’enòleg Gerard Llauradó.

Imatge de la mostra de cerveses en el marc del tast dut a terme pel GAJ.

Divendres 26, la degana es va reunir juntament amb les responsables de la Comissió del Torn d’Ofici, senyores Montserrat Mosquera i Cristina Santos, i el responsable de la Central de Guàrdies per a coordinar el servei.

Més tard, Orduna Pardo, juntament amb el responsable de l’Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats de Reus, senyor Gerard Fort, han assistit a l’acte de graduació dels alumenes del Màster d’Accés a l’Advocacia, que s’ha celebrat a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV de Tarragona.

Això és tot,

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 29 d’abril de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem del que hem fet des del Col·legi d'Advocats de Reus del 22 al 26 d'abril. En primer lloc, dimarts 23 d'abril, dins el marc de col·laboració del Col·legi d’Advocats de Reus amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, els alumnes del Màster d’Accés a...