Benvolguts/des companys/es,

En relació el Màster d’Accés a l’Advocacia que s’ha fet enguany, us informem que hi ha  alumnes que han  sol·licitat fer les pràctiques en  algun despatx d’advocats/des del partit judicial de Reus. Us demanem que si esteu interessats en tenir-ne  un/a   ens ho  comuniqueu  el més aviat possible, a la següent adreça de correu electrònic: formacio@advocatsreus.org.

Moltes gràcies. 

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable del Màster

d’Accés a l’Advocacia

Reus,  2 de maig de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, En relació el Màster d’Accés a l’Advocacia que s'ha fet enguany, us informem que hi ha  alumnes que han  sol·licitat fer les pràctiques en  algun despatx d’advocats/des del partit judicial de Reus. Us demanem que si esteu interessats en tenir-ne  un/a   ens ho  comuniqueu  el més aviat possible, a la següent adreça de correu electrònic: formacio@advocatsreus.org. Moltes...