Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que es duen a terme des de l’ens col·legial, del 29 d’abril al 3 de maig. En primer lloc, dilluns 29 de maig, hi va haver sessió del Deganat obert. En aquest cas, la degana Encarna Orduna Pardo va atendre les consultes / propostes dels col·legiats relacionades amb l’exercici de la professió i col·legials.

També va tenir lloc una reunió de la responsable de comunicació del Col·legi i la nostra degana, per a preparar el proper número de la Revista Digital del Col·legi.

D’altra banda, divendres 3 d’abril, Oduna Pardo va assistir a la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort del Col·legi d’Advocats de Manresa.

Acte de Sant Raimon del Col·legi d’Advocats de Manresa.

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 6 de maig de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que es duen a terme des de l'ens col·legial, del 29 d'abril al 3 de maig. En primer lloc, dilluns 29 de maig, hi va haver sessió del Deganat obert. En aquest cas, la degana Encarna Orduna Pardo va atendre les consultes /...