L’acte se celebra a Valladolid fins a aquest dissabte 11 de maig.

Benvolguts/des companyes/es,

Us informem que aquest dimecres membres del Col·legi d’Advocats de Reus som presents al XII Congreso de la Abogacía 2019, que se celebra a Valladolid fins a l’11 de maig, aquest dissabte.

Sota el tema ‘Abogacía Transformadora: Fuimos presente. Somos el futuro’, ha arrencat l’acte. Un congrés de professionals per a professionals, amb les mateixes inquietuds i interessos. A més, s’hi coneixeran projectes innovadors en en el marc dels Premis Start Ups Abogacía i un Legal Hackaton.

Durant l’acte del Congreso de la Abogacía 2019.

L’oferta formativa tampoc es queda enrere, ja que un dels objectius de la trobada és que cadascun dels assistents elaborin la seva ‘agenda-itinerari’ amb la qual es poden distribuir fins a 120 ponències, meses i tallers.

L’esdeveniment també serveix per crear sinergies (networking), d’allò més relevants per al futur. És, doncs, un espai que afavoreix les relacions socials per fomentar la col·laboració, la creació de projectes, socis, negocis, etc.

Seguim al Congreso durant la jornada del dijous, a diverses ponències. En aquest cas (el de la imatge) hi som amb la intervenció sobre deontologia i autorregulació de la publicitat.

Intervenció sobre deontologia i autorregulació de la publicitat.

Durant el matí, també hem après sobre advocacia i avenços tecnològics amb la ponent Cristina Llop Velasco.

Cristina Llop durant la seva intervenció al Congreso.

Durant el dia, també han pres la paraula -Emilio Torres Dulce, ex Fiscal General de l’Estat, i l’escriptor Lorenzo Silva. Ells han estat els encarregats de parlar sobre els advocats en la ficció i en la realitat.

Durant la intervenció sobre l’advocat a la ficció i a la realitat.

L’acte també ha tingut cabuda per tal de parlar sobre el VII Barómetro de la Abogacía (imatge inferior).

La presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, Victoria Ortega, també va prendre la paraula en la presentació del Codi Deontològic del CGAE.

Victoria Ortega en el marc de la presentació del Codi Deontològic.

Aquest divendres, ha continuat la visita al Congreso, on entre altres ponències, hem aprofundit en la protecció de la propietat intel·lectual i industrial.

Xerrada sobre la protecció de la propietat intel·lectual e industrial.

Us deixem amb un article relacionat amb  la regulació de la publicitat dels despatxos d’advocats. Feu click aquí per veure la notícia.

Esperem que sigui del vostre interès,

Seguirem dient la nostra a la xarxa,

El Col·legi,

Reus, 8 de maig de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralL'acte se celebra a Valladolid fins a aquest dissabte 11 de maig. Benvolguts/des companyes/es, Us informem que aquest dimecres membres del Col·legi d'Advocats de Reus som presents al XII Congreso de la Abogacía 2019, que se celebra a Valladolid fins a l'11 de maig, aquest dissabte. Sota el tema 'Abogacía...