Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme durant la setmana des del Col·legi d’Advocats de Reus, durant la setmana del 6 al 10 de maig. En primer lloc, dilluns 6 de maig hi va haver reunió de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Reus. L’endemà es va dur a terme una reunió de la Comissió del Col·legi d’Advocats de Reus per a la defensa del drets dels animals.

D’altra banda, els dies 8, 9 i 10 de maig la degana, Encarna Orduna Pardo, i altres membres de la Junta del Col·legi d’Advocats de Reus, van assistir al XII Congrés Nacional de l’Advocacia 2019 a Valladolid, que aquest any ha estat centrat en les noves tecnologies, la transformació social i tecnológica. Aquí us adjuntem unes fotografies:

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 14 de maig de 2019

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme durant la setmana des del Col·legi d'Advocats de Reus, durant la setmana del 6 al 10 de maig. En primer lloc, dilluns 6 de maig hi va haver reunió de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de...