Cartell de la convocatòria.

Benvolguts/des companys/es,

Us adjuntem la convocatòria del XIII Premi Casals Colldecarrera, convocat per la Fundació Congrés de Cultura Catalana i en què el Consell dels Col·legis d’Advocats de Catalunya hi participa com a jurat.

Per si us interessa la data límit de presentació candidatures és el 29 de juny i l’adreça on es pot presentar la candidatura és: https://fundaciocongres.cat/premi-miquel-casals-colldecarrera/

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 14 de maig de 2019

Compartir!
AdministradorGeneralCartell de la convocatòria. Benvolguts/des companys/es, Us adjuntem la convocatòria del XIII Premi Casals Colldecarrera, convocat per la Fundació Congrés de Cultura Catalana i en què el Consell dels Col·legis d’Advocats de Catalunya hi participa com a jurat. Per si us interessa la data límit de presentació candidatures és el 29 de juny i l’adreça...