Presentació

Us comuniquem que arran de diverses peticions la Junta de Govern, es va acordar la creació d’una  “Comissió per la defensa dels drets dels animals” del Col·legi d’Advocats de Reus.

Activitats 2017

Us adjuntem la notícia sobre la col·laboració dels Col·legis d’Advocats catalans cap a la UAB en el marc d’un mètode anticonceptiu per a senglars.

La comissió col·labora amb la Fundació MONA per fer difusió del seu calendari del 2017 i de la seva tasca de protecció pel benestar dels primats. Més informació a la notícia amb més detalls.

La Comissió per la Defensa dels Drets dels Animals del mateix ens col·legialva organitzar una conferència el dia 4 de maig de 2017 sobre l’última reforma del Codi Penal en matèria de delictes de protecció d’animals domèstics. Més detalls aquí.

Des del Col·legi d’advocats es va demanr ajuda en el mes de maig i juny, per tal de pdoer col·laborar i ajudar als gossos que estrobaven en aquest Projecte, ho pots mirar per Facebook. I els col·legiats van respondre molt bé, van fer aportacions de menjar i econòmiques. Aquí teniu la notícia.

 La presidenta de la comissió va fer una publicació al web del Consejo General de la Abogacía en relació amb el maltracte animal. Aquí teniu la notícia.

La Comissió en Defensa dels Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Reus actua en un cas de vulneració animal. Vegeu la notícia aquí.

Membres de la Comissió

Responsable: Yvonnne Figueras Talarn.

Secretària: Montserrat Tutusaus Lasheras.

  • Esther Besora López
  • Patricia Márquez López
  • Patricia Pérez Valmaña
  • Débora garcía Camara
  • Oscar Tera Faba
  • Celestino Rom Porro
  • Laura Van Schilt

 

Altres materials

 

Formulari de contacte

Assumpte: Cicle de conferències sobre aspectes legals, tributaris, processals i administratius dels arrendaments urbans. Febrer 2017.

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)


Codi de seguretat
captcha

Les dades que s'envien mitjançant aquest formulari tenen una finalitat únicament informativa i de contacte amb la Comissió de Formació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus. En cap cas s'emmagatzemaran ni es distribuirán a tercers. Cal acceptar per a poder enviar el formulari.

Compartir!