Benvolguts/des companys/es,

Dins aquest apartat es faran públiques les ofertes de feina i altres propostes de col·laboracions entre companys que ens feu arribar. Podeu fer-ho a través de l’adreça electrònica col.legi@advocatsreus.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

Ofertes de treball

URGENT! Iniciem un procés de selecció d’un LLICENCIAT/ADA O GRADUAT/ADA EN DRET per a la Borsa de Treball per cobrir futures eventualitats per Gestió Integral Sanitària i Assistencial, AIE. Busquem una persona especialitzada en Dret administratiu amb experiència en contractació pública. Ajuntem convocatòria (PDF).

  • Persones interessades, envieu CV al correu: relab_ginsa@grupsagessa.com o a l’adreça: GESTIÓ INTEGRAL SANITÀRIA I ASSISTENCIAL, AIE
    Departament de Recursos Humans/ Ref. BORSA JURIDICA 08 17.
  • Adjuntar la documentació següent:
    • Carta de presentació (esmentar referència de la convocatòria).
    • CV actualitzat, acompanyat dels documents acreditatius dels mèrits (fotocòpia compulsada).

Publicació de l’anunci: dia 1 de setembre de 2017. El termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2017.

 

– Iniciem un procés de selecció d’un advocat expert en sector públic i contractació pública, per empresa Municipal de Reus (Mas Carandell).

– Localitzat a Reus.

Incorporació immediata.

  • Persones interessades, envieu CV al correu: adiaz@mascarandell.cat.
  • També podeu inscrivir-vos en línia a l’oferta núm. 4239 de la borsa: bora.mascarandell.cat.

Publicació de l’anunci: dia 10 juliol de 2017.

Altres propostes

També podeu anunciar vacants a un despatx si el voleu compartir amb algú. Esmenta quines caràcterístiques té, la seva ubicació i punts forts i nosaltres ho publicitarem aquí.

Compartir!