Benvolguts/des companys/es,

Dins aquest apartat es faran públiques les ofertes de feina i altres propostes de col·laboracions entre companys que ens feu arribar. Podeu fer-ho a través de l’adreça electrònica col.legi@advocatsreus.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

Ofertes de treball

 

URGENT! Us informem que GINSA AIE (Gestió Integral Sanitària i Assistèncial AIE)  ens ha informat de dues ofertes de feina, una per un llicenciat/da o graduat/da en dret i l’altre per un advocat/da especialista en dret penal.

Us adjuntem els dos arxius pdf amb les dues ofertes per si és del vostre interès.

Publicació de l’anunci: dia 21 de maig de 2018

URGENT! L’Ajuntament d’Amposta ha convocat un procés de selecció per cobrir amb caràcter de funcionari/a una plaça de tècnic d’administració especial, lletrat/da, grup A1.

  • Les bases de l’ocupació han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona número 32, de 14 de febrer de 2018. Us l’adjuntem aquí.

Publicació de l’anunci: dia 23 de febrer de 2018

 

Altres propostes

També podeu anunciar vacants a un despatx si el voleu compartir amb algú. Esmenta quines caràcterístiques té, la seva ubicació i punts forts i nosaltres ho publicitarem aquí.

Compartir!