Benvolguts/des companys/es,

Dins aquest apartat es faran públiques les ofertes de feina i altres propostes de col·laboracions entre companys que ens feu arribar. Podeu fer-ho a través de l’adreça electrònica col.legi@advocatsreus.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

Ofertes de treball

URGENT! Iniciem un procés de selecció d’un LLICENCIAT/ADA O GRADUAT/ADA EN DRET per a la Borsa de Treball per cobrir futures eventualitats per Gestió Integral Sanitària i Assistencial, AIE. Busquem una persona especialitzada en Dret administratiu amb experiència en contractació pública. Ajuntem convocatòria (PDF).

 • Persones interessades, envieu CV al correu: relab_ginsa@grupsagessa.com o a l’adreça: GESTIÓ INTEGRAL SANITÀRIA I ASSISTENCIAL, AIE
  Departament de Recursos Humans/ Ref. BORSA JURIDICA 08 17.
 • Adjuntar la documentació següent:
  • Carta de presentació (esmentar referència de la convocatòria).
  • CV actualitzat, acompanyat dels documents acreditatius dels mèrits (fotocòpia compulsada).

Publicació de l’anunci: dia 1 de setembre de 2017. El termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2017.

 

– Iniciem un procés de selecció d’un advocat expert en sector públic i contractació pública, per empresa Municipal de Reus (Mas Carandell).

– Localitzat a Reus.

Incorporació immediata.

 • Persones interessades, envieu CV al correu: adiaz@mascarandell.cat.
 • També podeu inscrivir-vos en línia a l’oferta núm. 4239 de la borsa: bora.mascarandell.cat.

Publicació de l’anunci: dia 10 juliol de 2017.

 

URGENT! L’Ajuntament de Lleida ens informa que en el BOE  núm. 282 de data 20 de novembre de 2017 ha publicat una convocatòria de l’Ajuntament de Lleida de concurs oposició (lliure) per a la provisió en propietat d’una plaça de llicenciat/da en Dret. Les sol·licituds es podran presentar des del dia 21/11/2017 fins al dia 11/12/2017,  ambdós inclosos, al Registre General de l’Ajuntament de Lleida.

 • Tota la informació sobre les bases de la convocatòria pot ser consultada a la Seu Electrònica de  la pàgina web de l’Ajuntament www.paeria.cat.

Altres propostes

També podeu anunciar vacants a un despatx si el voleu compartir amb algú. Esmenta quines caràcterístiques té, la seva ubicació i punts forts i nosaltres ho publicitarem aquí.

Compartir!