}
Tel:+34 977340850   

Així va ser la celebració de Sant Raimon de Penyafort


LOGO COL·LEGI ADVOCATS

Benvolguts/des companys/es,

En motiu de la Festivitat en honor a Sant Raimon de Penyafort, des del Col·legi d’Advocats de Reus us informem que ahir divendres 22 d’abril, es va dur a terme la gran posada en escena. Pel matí, a partir de les 10 hores, es va celebrar la missa en sufragi pels companys difunts a l’Església de Sant Joan de Reus.

unnamed (1)

Arribada la tarda, l’acte va continuar al Palau Bofarull de Reus, on van assistir el Conseller de Justícia, Carles Mundó; l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer; el President dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) i Degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca; la Presidenta del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), Victoria Ortega; el President de l’Audiència Provincial de Tarragona, Javier Hernández, el Fiscal en cap, Xavier Jou; i els degans dels Col·legis d’Advocats Catalans.

L’acte, presidit i presentat per la Degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna, va incloure la imposició de togues dels nous 8 col·legiats/des i l'entrega de les insígnies d’or del Col·legi d’Advocats de Reus als col·legiats que complien els 25 anys d’excercici de professió. En aquest cas van ser Josep Lucas, Xavier Bolinches Vizcaíno, Mª Àngels Barranquero, Roser Cabot, Òscar Llurba, Yolanda García Cabañero i Carles Ferrer Ferré.unnamed

D’altra banda, també es va fer reconeixement al cos de vigilància privada del Palau de Justícia de Reus per la seva tasca amb uns diplomes de reconeixement. També es va nomenar formalment com a col·legiat d’Honor del propi Col·legi al que ha estat fins ara president del CGAE, Carlos Carnicer, a qui se li va donar una insígnia de col·legiat.

En els parlaments, el president del CICAC va remarcar que el Col·legi d’Advocats de Reus és el “cor” dels Col·legis d'Advocats Catalans amb més de 170 anys d’història. Per la seva banda, el Conseller Carles Mundó va anunciar una important inversió per a la remodelació dels Jutjats de Reus. A més, es va abordar l’estudi de la creació d’un Jutjat de Família i Incapacitacions a Reus, una petició reivindicada en múltiples ocasions per la Degana Encarna Orduna a la Generalitat de Catalunya davant el President i a la visita de la Sala de Govern del TSJC.

Antentament,

Junta de Govern

 

Reus, 23 d'abril de 2016