}
Tel:+34 977340850   

Finestreta única

Informació General

La Finestreta única de l'Advocacia és el portal que el Consell General de l'Advocacia Espanyola ha desenvolupat en col·laboració amb els 83 col·legis de l’advocacia espanyols, a fi de cobrir el compliment dels requisits i les obligacions exigits d'acord amb:

Està integrat amb la finestreta Única del Ministeri de la Presidència www.eugo.es el que permet a qualsevol ciutadà que hagi accedit a aquest portal continuar el tràmit des de la finestreta de la professió seleccionada.

A qui va dirigit el portal?

El portal és dirigit a l’advocacia i a la ciutadania que vulguin obtenir informació sobre els col·legis de l’advocacia i el seu funcionament, així com realitzar diversos tràmits de manera telemàtica.

Com accedir i fer tràmits

Per poder realitzar els tràmits disponibles telemàticament en aquestes pàgines, has d'estar prèviament registrat, per a això pots optar per una de les opcions següents:

Advocacia

Certificat de l'Autoritat de Certificació de l'Advocacia (ACA): Si estàs col·legiat pots accedir als tràmits amb el teu certificat electrònic.

Advocacia i ciutadania

DNI-Electrònic

Usuari i Contrasenya: En cas de no posseir cap dels certificats electrònics anteriors pots identificar-te a través del formulari de registre.