}
Tel:+34 977340850   

Assistim a les XIII Jornadas de Comisiones de Relaciones con la Administración de Justicia #CRAJ


Benvolguts/des companys/es,

Us informem que aquest dijous i divendres el Col·legi d'Advocats de Reus ha estat present i participat activament a les XIII Jornadas de Comisiones de Relaciones con la Administración de Justicia, organitzades pel Consejo General de la Abogacía Española i l'Ilustre Colegio de Abogados de Bizkaia. La trobada va abordar un seguit de temes basat en trobar solucions als problemes amb els quals es troben cada dia els advocats en l'exercici de la seva professió.

[gallery columns="2" size="large" ids="7268,7267"]

Així, doncs durant aquests dos dies s'han abordat qüestions diverses com ara els protocols de suspensió de vistes o l'accés als expedients judicials. El vessant digital i tecnològic també es va abordar en el marc de l'expedient electrònic, les applicacions mòbils dels serveis col·legials i els sistemes informàtics de l'Aministració de la Justícia. També diversos altres assumptes d'actualitat com ara la protecció de dades.

El vessant digital i tecnològic també es va abordar en el marc de l'expedient electrònic, les applicacions mòbils dels serveis col·legials

La degana del Col·legi d'Advocats de Reus es va encarregar d'una ponència aquest dijous sota el títol 'Las comisiones de relación con la administración de justícia en los colegios de abogados'. 

[gallery columns="2" size="large" ids="7270,7271"]

[caption id="attachment_7272" align="alignleft" width="300"] Durant la ponència sobre la Llei de Protecció de Dades.[/caption]

[caption id="attachment_7286" align="alignright" width="300"] Durant la ponència d'interoperabilitat.[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

 

Això és tot,

El Col·legi,

Reus, 29 de juny de 2018