Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Conferències Aula de Drets Humans Fundació Advocacia Espanyola


kk

Us informem que l’Aula de Drets Humans de la Fundació de l’Advocacia Espanyola, juntament amb la Comissió de Drets Humans del Col·legi de l’Advocacia de Reus,  han organitzat dues sessions que es podran seguir on-line, a través de la plataforma Teams, clicant els links que us indiquem a continuació.

Per accedir a aquestes conferències, no és necessari inscripció prèvia. El mateix dia de la conferència sols cal clicar on us indiquem en cada sessió i ja tindreu accés a la conferència.

Us adjuntem, a més dels programes (sessió del dia 19 i dia 20), un arxiu amb les indicacions per poder accedir a la plataforma i interactuar durant la conferència, de manera molt senzilla.

 

Conferència 1:

 

La infància davant els procediments judicialsa càrrec de Patricia Fernández Vicens, advocada especialista en protecció dels drets de la infància no acompanyada.

 

Per accedir-hi clicar en aquest link en el moment de la conferència.

 

Dia:

19 de maig de 2020

 

Hora:

16:30 h

 

Preu:

Gratuït

 

 

Conferència 2:

 

Criteris d’admissibilitat de demandes davant el Tribunal Europeu de Drets Humans, a càrrec de Diego Fernández Fernández , Advocat expert en litigis davant el Tribunal Europeu de Drets Humans.

 

Per accedir-hi clicar en aquest link en el moment de la conferència.

 

Dia:

20 de maig de 2020

 

Hora:

16:30 h

 

Preu:

Gratuït