Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

IMPORTANT - Comunicació positiu Covid-19


s

Davant els últims esdeveniments en relació l’augment de casos de COVID, us recomanaríem que en el cas que algú de vosaltres doni positiu, i hagi estat en contacte amb els Jutjats, Mossos o altres institucions o organismes ens ho feu saber, només als efectes de coordinar des del Col·legi la corresponent comunicació amb el Departament de Justícia i les institucions i organismes que es poden veure implicats, i així fer el seguiment de les mesures a adoptar i activar el protocol en cas que sigui necessari.
 
Us informem que des del Col·legi de l’Advocacia de Reus vam exigir al Departament de Justícia que en el cas que hi hagués una persona positiva entre els funcionaris i les funcionàries i la resta de treballadors i de treballadores de l’edifici judicial ens ho comuniquessin per tal de poder-vos informar i poguéssiu prendre les corresponents mesures. És per aquest motiu que nosaltres també ens veiem amb l’obligació de fer la mateixa comunicació, d’aquí que us fem aquesta recomanació, doncs pensem que per reciprocitat i motius de prudència hem de fer el mateix.