}
Tel:+34 977340850   

Inici sistema de notificacions telemàtiques NOTICAT Audiències Provincials - 19/05/2021


--

El Departament de Justícia continua el desplegament del nou mòdul de notificacions telemàtiques del sistema e-justícia.cat, anomenat NOTICAT, que és l’equivalent del sistema Lexnet, però amb l’avantatge que ja està integrat dins de la gestió processal (tramitació) del propi e-justícia.cat.

Com a propera actuació, s’ha previst l’activació de NOTICAT pel 19 de maig de 2021 per les seccions civils de les quatre Audiències Provincials, que podran notificar telemàticament als advocats i les advocades dels Col·legis de l’Advocacia de Catalunya. Les seccions civils de les Audiències Provincials no tenien la possibilitat de notificar telemàticament a través de NOTICAT, i a partir de la data esmentada ja podran fer-ho.

Tot i que ja teniu coneixement del sistema NOTICAT en tant que esteu rebent notificacions dels òrgans judicials dels àmbits civil, social i contenciós, us recordem les guies explicatives d’ús de l’eina.

Podreu trobar en aquest enllaç uns vídeos il·lustratius del nou sistema. També us adjuntem tres guies addicionals:

És important tenir en compte que l’adreça de correu on es rebran els avisos de les notificacions ve definida a través del cens que el propi col·legi facilita a Red Abogacía, i que aquesta entitat trasllada al Departament de Justícia per ser incorporat periòdicament en els sistemes d’informació judicial de l’Administració de justícia. Per tant, és convenient que reviseu que l’adreça de correu electrònica que teniu assignada en el cens de Red Abogacía ja que és on rebreu els avisos de les notificacions entrants.

No obstant això, accedint directament a l’extranet del professional, sempre tindreu visibles les notificacions entrants.