}
Tel:+34 977340850   

Càpsules formatives

Consulta mitjançant els següents vídeos breus els continguts formatius que més t'interessen sobre els aspectes pràctics de la prova en el procés penal.

 

1.- La introducció de les declaracions realitzades en fase instructora en el plenari. Article 714 i 730 de la Lecrim

A càrrec de María Jesús Berzosa Ríos. Jutge adscrita al TSJ de Catalunya. En l'actualitat Jutge de Primera Instància 4 de Reus. Llicenciada en Criminologia. Docent en Màsters de l'advocacia i múltiples ponències.

 

2.- La prova preconstituida

A càrrec de Crescencia Del Pozo, Jutge adscrita al TSJ de Catalunya. Llicència en Dret i Criminologia. Màster en Dret Civil Català. Participació en ponències sobre Dret penal.

 

 

3.- Valor probatori dels missatges de WhatsApp en el plenari

A càrrec d'Antonio Martín Aguilera, Advocat exercent a Granada i mediador inscrit en el Ministerio de Justícia. 

 

 

4.- Denegació de prova. Qüestió prèvia

A càrrec de María Ángeles Alonso Benito, Lletrada exercent a Segòvia, mediadora en dret penal, civil i mercantil, amb títol homologat pel Ministerio de Justícia.

 

 

5.-  La controvèrsia que pot sorgir entorn dels perfils criminològics aportats al procés com a mitjà o font de prova

A càrrec de Luisa María Pérez Rúa, Fiscal a Granada. Llicenciada en Dret.

 

 

6.- La connexió de antijuricitat d'una prova amb una altra declarada nul·la

A càrrec de Diego Martín Fernández, Lletrat exercent a Madrid, Toledo i Guadalajara i formador jurídic en matèria de responsabilitat penal.

 

 

7.- Normativa Trans* i diversitat

A càrrec de Laura González Tejedor, advocada exercent de l'ICAReus i membre de la comissió dels Drets Humans de l'ens col·legial. Està especialitzada en els drets dels col·lectiu LGTBI. Al vídeo s'aborda, per una banda, una breu exposició de la normativa Trans* d'aplicació, i per una altra, una explicació sobre la diversitat i el tracte professional i personal cap a aquesta.