Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Anàlisi Rdl 37/2020 del 22/12 sobre les mesures urgents d'habitatge i transport

La Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, na. Mª Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol  "Anàlisi RDL 37/2020, de 22 de desembre, sobre les mesures urgents davant les situacions de vulnerabilitat social i econòmica en l’àmbit de l’habitatge i en matèria de transports” es celebrarà el dimarts, 12 de gener de 2021, a partir de les 18:30 hores, en format en línia a través de la plataforma zoom.
 
La presentació de la conferència anirà a càrrec de na. Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’ICAB, i  d’en Rogeli Montoliu, President de la Comissió de Formació del CICAC i Degà de l‘ICAVIC.
 
La moderació de la ponència anirà a càrrec de na.  Eva Ribó, Tresorera del CICAC i Degana de l’ICASF, i d’en Jesús Sánchez, Secretari de l’ICAB i membre de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB.
 
Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:
 
Laura Fusté i Andreu, Responsable de l'Oficina Comarcal d'Habitatge del Vallés Oriental

Alisa Salaján, Tècnica jurídica d’habitatge del Prat de Llobregat “Prat Espais”

Carles Sala, ex Secretari d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya

Verónica Dávalos Alarcón, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC

Martí Batllori, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC i responsable del grup de Segona Oportunitat.
 

A continuació us facilitem l'enllaç al Webinar:
 

Link al web del CICAC. 

Link inscripcions ZOOM. Imatges relacionades

d