Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Conferència: Anàlisi del Decret Llei 34/2020, de 20 d'octubre, de mesures urgents de suport a l'activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats

La Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Mª Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol "Anàlisi del Decret Llei 34/2020, de 20 d'octubre, de mesures urgents de suport a l'activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats” es celebrarà dimecres, 28 d’Octubre d’enguany, a partir de les 17:30 horesen format en línia a través de la plataforma zoom.
 
La presentació de la conferència anirà a càrrec de na Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l'ICAB, i d’en Rogeli Montoliu, President de la Comissió de Formació del CICAC i Degà de l‘ICAVIC.
 
La moderació de la ponència anirà a càrrec d’en Jesús Sánchez, Secretari de l’ICAB i membre de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB.
 
Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents: 

  • Jaume Alonso-Cuevillas Sayrol: Catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona, Diputat en el Congrés dels Diputats, i Degà emèrit de l’ICAB. 
  • Roger Pallarols: Director del Gremi Restauració de Barcelona.
  • Enrique Vendrell Santiveri: Vicepresident del Col.legi d’Administradors de Finques de Barcelona.
  • Montserrat Junyent Martin: Assessora Jurídica del Col·lectiu API. 
  • A determinar: Representant de la PIMEC

Decret Llei 34-2020                                                           Fulletó

A continuació us facilitem l'enllaç per a tramitar la inscripció.