Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Congrés ICAB transparència en la contractació

La Comissió de Normativa del l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, ​​juntament amb els altres col·legis professionals i la col·laboració de l’Editorial VLEX, organitza aquest Primer Congrés sobre El principio de transparencia en la contratación predispuesta y su proyección como valor transversal en la sociedad, que comptarà amb figures de 1ª línia d’arreu del país, i es portarà a terme en format en línia (ZOOM), durant els dies 18 i 19 de febrer de 2021.
 
La transparència representa, sens dubte, un dels nous valors cridats a canalitzar, al segle XXI, la implementació i millora de la qualitat del nostre "Estat social i democràtic de Dret". Un valor que ens integra, plenament, a l'Agenda de la Unió Europea, especialment en l'anomenada "Europa dels ciutadans" i en el desenvolupament del seu "Model" de protecció social dels consumidors. Un valor que, en suma, resulta ja imprescindible per afrontar, amb èxit, les reformes estructurals necessàries perquè la "recuperació" econòmica sigui una realitat propera i consolidada.
 
Des d'aquestes perspectives de valor de la transparència, a més de la seva mateixa plasmació com a valor de la ciutadania, aquest Congrés neix com un autèntic "Clúster" per a la implementació i l'anàlisi pràctica de la transparència i la seva projecció" transversal "a la societat.
 
Un Congrés d 'excel·lència i avantguarda “científica" que sota la direcció magistral del professor Javier Orduña Moreno, màxima autoritat acadèmica en la matèria, va abordar la "interpretació extensiva" d'aquest gran valor, en tots i cadascun dels seus principals àmbits d' aplicació: jurídic, econòmic, tecnològic, polític i social.
 
És important posar en rellevància que aquest Congrés és “de tothom i per a tothom”, de lliure accés i de divulgació GRATUÏTA en tota la seva extensió: ponències, debats, recomanacions i conclusions.
 
Us demanem, que feu publicitat entre les vostres col·legiades i els vostres col·legiats, mitjançant els corresponents canals habituals de comunicació.
 
Remetem l'enllaç a la publicació web d'aquest contingut, on trobareu més informació i des d’on es pot tramitar la inscripció en línia. Aquí teniu també el PROGRAMA.Imatges relacionades

d