Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Curs: Protecció de dades

La Comissió de FORMACIÓ i la Comissió de TECNOLOGIES PER A L’ADVOCACIA del Consell de l’Advocacia Catalana, han organitzat conjuntament un nou curs en línia imminentment pràctic sobre la “PROTECCIÓ DE DADES” per a despatxos professionals.
 
Aquest curs està adreçat a professionals de l’advocacia, que té com a finalitat formar en la implantació de les obligacions i procediments en matèria de protecció de dades que ens marca la LOPDGDD i el reglament europeu de protecció de dades personals adaptats als  despatxos d’advocats i advocades.

L’objectiu del curs és formar als i les professionals perquè puguin aplicar solucions eficients, per al compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, lleis, i així  eximir la responsabilitat penal dels despatxos i/o organitzacions.
 
Aquest curs, serà dirigit per l’advocat Manuel Martínez Ribas, i començarà el dilluns, 15 de març de 2021, de 15.00 a 17.00 hores. El curs té una durada total de 10 hores, distribuïdes en 5 sessions.
 
Recomanem a l’alumnat que totes les sessions se segueixin en directe, però en cas que no sigui possible, quedaran enregistrades durant un temps limitat per tornar-les a recuperar amb posterioritat en diferit.
 
Us enllacem la pàgina web del CICAC, així com el programa amb tota la informació. El preu total del curs són 70€. Per a les inscripcions, cal que seguiu les instruccions del programa.Imatges relacionades

´