Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Debat: El Col·lectiu LGTBI i propostes normatives per garantir la igualtat”

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un WbinCICAC- DEBAT, el qual porta per títol “ El Col·lectiu LGTBI i propostes normatives per garantir la igualtat”, i que se celebrarà el dijous, 17 de juny  2021, de les 17.00h fins a les 18.30h, a través de la plataforma virtual ZOOM.
 
En aquest cas, el  Consell de l’Advocacia Catalana ofereix aquest webinar en format DEBAT, per tractar diversos aspectes respecte el Projecte de Llei “per a la Igualtat Real i Efectiva de les Persones Trans”, amb l’objectiu que  s’exposin les diferents visions i valoracions de la norma, la qual ha generat un fort debat en la societat.
 
La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus i de l’Excma. Sra. Eva Maria Ribó, consellera del CICAC i degana el Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat.
 
La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Carles McCragh, president de la Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona.
 
Comptarem amb la intervenció de les següents persones:
 
 Sr. Raúl Puerta Lorenzo, coordinador de l’Àrea de la Subdirecció General de Derechos LGTBI del Ministeri d’ Igualtat
 
Sra. Tasia Aránguez Sánchez, professora de Filosofia del Dret en la Universitat de Granada.
 
Sra. Encarna Bodelón, professora  titular de Filosofia del Dret de la UAB
 
Sra. Rosa M. Maristany, presidenta de l’entitat activista Trans Baix Power Roses de Sant Feliu de Llobregat.
 
 
Preu: Gratuït
 
Inscripcions al següent enllaç :
 

ZOOM : https://zoom.us/webinar/register/WN_1o01XZXTSnueD_tmyc5OmQ

 
WEB: https://www.cicac.cat/2021/05/webinar-de-debat-el-collectiu-lgtbi-i-propostes-normatives-per-garantir-la-igualtat/Imatges relacionades

´