}
Tel:+34 977340850   

Formació: CIVILAW-FAMILIA

Dins del marc dels projectes europeus en els quals el CICAC està treballant per formar una advocacia catalana en 360º, ens plau anunciar-vos que s’obra una nova convocatòria per participar en el projecte CIVILAW, el qual està coordinat per la Fundació Europea d’Advocats (ELF) amb el finançament de la Comissió Europea, i del qual el CICAC n’és partner.

Com ja sabeu, l’objectiu del CIVILAW és formar advocades i advocats, amb relació a instruments legals de la UE relatius al dret de família. En aquesta nova edició del CIVILAW-FAMILIA, tenim com a gran novetat que se celebrarà únicament en format PRESENCIAL des de la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Pel que fa als CONTINGUTS a tractar durant el seminari, són: 

· Competència en casos matrimonials (divorci, separació legal i nul·litat del matrimoni) i en matèria de responsabilitat parental, segons normativa europea.

· Tractament normatiu i processal del Segrest internacional de menors.

· Reconeixement, exigibilitat i execució de les decisions en matèria de família.

· Competència, llei aplicable i reconeixement i execució de decisions en matèria de règims patrimonials matrimonials i sobre conseqüències patrimonials de les unions registrades

La data de celebració és el divendres 27 de gener 2023, de les 9:00 a les 17:00 hores , a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (8a planta del carrer Mallorca núm. 283).

Al ser un projecte subvencionat per la Comissió Europea, aquesta formació és totalment gratuïta, i s’inclou la pausa cafè i el dinar.

La llengua que s’utilitzarà serà l’ANGLESA, i no hi haurà servei de traducció simultània ni al català ni al castellà.

Per a poder assistir, només cal realitzar inscripció prèvia i signar un compromís d’assistència. Podeu accedir a la inscripció mitjançant el següent formulari: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSymu3rLXoo3ZQhhXD4YPTlgA6joWuzN2xXqRuvL5W4dIyCA/viewform

Us informem que la data límit per a realitzar la inscripció, és el dijous 19 de gener 2023.

Així mateix, les places són limitades, i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Tot i la limitació, s’obrirà llista d’espera per si alguna persona causa baixa.  

Per a més informació podeu accedir a: https://www.cicac.cat/2022/12/seminari-internacional-en-instruments-de-la-ue-en-dret-de-familia-obertes-inscripcions/Imatges relacionades

X