}
Tel:+34 977340850   

Formació: Màster en Dret de Família

El Màster en Dret de Família de la Universitat de Navarra, ha organitzat un nou Màster en Dret de Família amb possibilitat de beca per a joves professionals.

Aquest programa de postgrau és un màster oficial d'un any de durada virtual, amb una quinzena presencial, de formació intensiva, dissenyat per a brindar als advocats i a les advocades una formació exhaustiva en tots els aspectes del Dret de Família, de manera interdisciplinària i flexible, amb la finalitat que sigui compatible amb l'exercici professional.

Així mateix, en el marc de les activitats de difusió del Màster, es durà a terme, en format obert i en línia, un cicle de conferències amb l'objectiu d'aportar un coneixement pràctic i actualitzat sobre temes rellevants del Dret de Família. Poden realitzar el registre a través d'aquest enllaç: http://bit.ly/3idg51l

Finalment, des del Màster en Dret de Família, destaquen la beca de fins al 45% que ofereixen a professionals amb menys de 5 anys d'exercici de l'advocacia, en funció de la necessitat econòmica i l'expedient acadèmic.

Podeu sol·licitar més informació en aquest enllaç: https://mstr.unav.edu/derecho-de-familia/.

Si teniu interès a obtenir més informació sobre el Màster o les conferències, podeu posar-vos en contacte per a programar una trucada o una reunió, per correu a masterderechofamilia@unav.es o per whatsapp al +593 99 116 0040.Imatges relacionades

Gg