La mediació civil i mercantil: un bon recurs a l'abast dels jutjats

El proper dia 21 de gener de 2022, en el marc del dia europeu de la mediació, a través del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, es realitzarà el seminari web La mediació civil i mercantil: un bon recurs a l'abast dels jutjatsa càrrec del magistrat José Maria Fernández Seijo.
 
La sessió serà de 10 a 11 hores a través de la plataforma Zoom. Adjuntem el programa de l’activitat.
 
Aquesta ponència va dirigida a tots els operadors jurídics: jutges/esses i magistrats/des, lletrats/des de l'Administració de justícia, personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i auxili judicial, col·legis professionals i mediadors/es.
 
Aquelles persones interessades en assistir a la sessió s’han d’inscriure a través del següent enllaçhttps://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/#/ , accedint a la pestanya “Oferta formativa”.
 
Totes aquelles persones que accedeixin per primera vegada al portal d’inscripcions, poden donar-se d’alta clicant l’opció “He oblidat la contrasenya” i seguint els passos indicats.
 
La inscripció a la ponència estarà disponible fins el proper dia 19 de gener. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç de Zoom per accedir a la sessió el dia 20 de gener.
 
Per qualsevol dubte i/o aclariment, podeu contactar amb nosaltres a través de la bústia fadm@gencat.cat