Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

La prevalença de les normes jurídiques segons la doctrina del Tribunal Constitucional

La Comissió de Normativa del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un Webinar, que porta per títol “La prevalença de les normes jurídiques segons la doctrina del Tribunal Constitucional”,  i  que tindrà lloc el divendres, 23 d’abril 2021 a les 12.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.
 
La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Ignasi Puig, president de la Comissió de Normativa del Consell de l’Advocacia Catalana i degà del Col·legi de l’Advocacia de Terrassa, i de l’Il·lm. Sr. Josep Pou, membre de la Comissió de Normativa del CICAC, i diputat de Junta de l’ICA VIC.
 
La moderació anirà a càrrec del Sr. Albert Jané, resident del “Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona”, i de la Sra. Raquel Bardella, Ppresidenta del “Grup de l’Advocacia Jove de Granollers”
 
Comptarem amb les següents persones conferenciants:
 
Sr. Xavier Arbós: Catedràtic Dret Constitucional UB
Sr. Vicente Pérez Daudí: Catedràtic Dret Processal de la UB
Sr. Jesús Sánchez : Advocat 
 
Al finalitzar, hi haurà un torn per preguntes i debat.
 
A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció:
 
Link al web del CICAC:
 
https://www.cicac.cat/2021/04/wbincicac-la-prevalenca-de-les-normes-juridiques-segons-la-doctrina-del-tribunal-constitucional-llibertat-dexpressio-i-fronteres-amb-el-dret-penal/  
 
Així com l’accés via ZOOM:
 
https://zoom.us/webinar/register/WN_JLZ6mLwwRYWpZA13vPA8SgImatges relacionades

ñ