Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Protecció Jurídica de les persones amb discapacitat

Donat l'èxit obtingut en la  I edició del Curs de Protecció Jurídica de les persones amb discapacitat organitzat pel Consell General de l'Advocacia Espanyola, es durà a terme una II edició amb aquest programa.
 
Aquest curs s'emmarca dins d'un dels compromisos de l'Advocacia amb la formació dels lletrats i les lletrades i, en aquest cas, d'aquells i aquelles que assisteixen a persones en situació de particular vulnerabilitat en compliment de la seva funció social.
 
El curs té caràcter gratuït i s'ofereixen 150 places en línia i 40 presencials.
 
Les inscripcions presencials comporten l'assistència a la seu del Consell General de l'Advocacia (Passeig de Recol·lectes núm. 13-Madrid) per a la visualització en directe de les intervencions dels ponents, intervenció que serà en línia. L'accés a la plataforma estarà habilitat per a la realització dels test del curs i la visualització de les sessions en diferit. Per a la superació del curs és obligatòria l'assistència presencial a un mínim de 7 sessions de les impartides en directe.
 
El període d'inscripció està obert del 21 al 26 d'abril i les places seran concedides segons ordre de recepció de les inscripcions.
 
Es pot accedir a la informació i inscripció del curs des d'aquest enllaçImatges relacionades

l