}
Tel:+34 977340850   

Sessió Informativa Modificació de la Llei 5/2008

La comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana, ha planificat realitzar una sessió informativa sobre la “Modificació de la Llei 5/2008, del dret de les dones a erradicar la violència masclista”, arrel de la recent aprovació de la Llei 17/2020 del 22 de desembre, que entrà en vigor el passat 24 de desembre 2020. Aquesta sessió tindrà lloc el proper divendres 15 de gener 2021 a les 11:30 h. a través de la plataforma Zoom.
 
La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta de la Comissió de VIGE i Igualtat del Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.
 
La moderació de les intervencions anirà a càrrec de l‘Excm. Sr. Joan Ramon Puig, president de la Comissió del TOAD del Consell i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres- Alt Empordà.
 
Com a persones ponents de la sessió comptarem amb la intervenció de:
 
Sra. Laura Martínez Portell, presidenta de l’Institut Català de les Dones.
Sra. Laia Serra, advocada especialista en violència contra les dones.
Sra. Inspectora Montserrat Escudé, cap de l'Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana, de la qual depèn el Grup Central d'Atenció a la Víctima dels Mossos d'Esquadra.
 
Inscripcions aquí



Imatges relacionades

g