Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

WbinCICAC: FAQS. Preguntes freqüents en deontologia

La comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat, a proposta de “Joves Advocats de Catalunya”,  el proper wbinCICAC, que sota el títol de “FAQS: PREGUNTES FREQÜENTS EN DEONTOLOGIA” es celebrarà el dimecres, 7 d’abril de 2021, a les 17:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.
 
La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Maria Pastor Santana, presidenta de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de l’Advocacia de Mataró.
La moderació anirà a càrrec de la Sra. Mireia Sánchez Sugrañes, membre del Grup d’Advocats Joves del Col·legi de l’Advocacia de Mataró i que actuarà en representació de la Jove Advocacia Catalana.
 
Comptarem amb les següents persones conferenciants:
 

  • Il·lm. Sr. Jaume Pich, diputat de Junta de l’ICA Manresa, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.
  • Il·lm. Sr. Jaume Rovira, diputat de Junta de l’ICA Mataró, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.
  • Il·lm. Sr. Jaume Sales, diputat de Junta de l’ICA Terrassa, i membre de la Comissió de Deontologia del Consell de l’Advocacia Catalana.

 
Abans de la celebració del Webinar les persones col·legiades podran fer arribar les seves consultes i/o comentaris a: formacio@cicac.cat
 
En directe, durant el transcurs del webinar, es pondran plantejar més preguntes via xat (per escrit).
 
A continuació us facilitem l'enllaç per ampliar informació i tramitar la inscripció:
 
https://www.cicac.cat/2021/03/wbincicac-faqs-preguntes-frequents-en-deontologia/Imatges relacionades

l