Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

WbinCICAC-TECH - Protecció de dades per a despatxos professionals

La Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un sisè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol “PROTECCIÓ DE DADES PER A DESPATXOS PROFESSIONALS” que tindrà lloc el dijous, 29 d’abril 2021, de les 18.00 h fins les 19.30 h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.
 
En aquest WbinCICAC  es repassaran les línies bàsiques que es van tractar durant el curs sobre “Protecció de dades” que vàrem organitzar el passat mes de març.
 
La presentació de la conferència anirà a càrrec de n’Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l'ICA Reus, i d’en Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia del CICAC i degà de l‘ICAVOR.
 
La moderació de la ponència anirà a càrrec d’en Jaime Lapaz, diputat de Junta de l’ICASBD i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.
 
Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:
 
Júlia Bacaria, advocada de l’ICAB i CEO d’un despatx especialitzat en Legaldata
Eduard Blasi, advocat especialitzat en dret digital i professor de cursos de postgrau sobre Protecció de Dades a la UOC
 
 A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció:
 
https://www.cicac.cat/2021/04/wbincicac-tech-proteccio-de-dades-per-a-despatxos-professionals/
 
Així com l’accés via ZOOM:
 
https://zoom.us/webinar/register/WN_imcXSg8FQBmBDhleBXppigImatges relacionades

ñ