Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Webinar: demandes de clàusules abusives en préstecs hipotecaris

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental organitza en línia a través de la plataforma digital ZOOM el dia 15 de juny de 2021 a partir de les 17.00 hores el “WEBINAR ICAVOR: “Criteris del Jutjat de Primera Instància núm. 50 de Barcelona en relació amb la secció 15a de l’Audiència Provincial de Barcelona respecte a les demandes de clàusules abusives en préstecs hipotecaris” amb el següent temari:

Repàs de caràcter pràctic als últims criteris jurisprudencials tant de caràcter substantiu com processal del Jutjat de Primera Instància número 50, per tant, de la Secció 15a de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Horari: Dimarts 15 de juny de les 17:00 h a 18:30 h

Presentació/ Moderació: Sra. María del Carmen Martínez Hinarejos, diputada de la Comissió de Formació  de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental. 

Ponent: Sr. Miguel Angel Chamorro González, magistrat titular del Jutjat de Primera Instància número 50 de Barcelona,  especialitzat en clàusules abusives en préstecs hipotecaris.

Preu:
Col·legiats i integrants despatxos Col·legiats ICAVOR: 10 €
Associats i Col·legiats CICAC: 15 €
Altres: 20 €
 
Per a més informació, accediu a aquest enllaç