Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

webinar: Qüestions actuals sobre Migracions i Asil

La Comissió de Drets Humans i la subcomissió d’Estrangeria del Consell de l’Advocacia Catalana han organitzat un nou #wbinCICAC, que porta per títol “Qüestions actuals sobre Migracions i Asil”, que se celebrarà el dimecres, 28 d’abril de 2021 a les 17:00 h.

En aquest webinar es tractaran diferents qüestions d’actualitat relacionades amb l’àmbit de la migració i l’asil que afecten l’actuació lletrada en l’àmbit del dret d’estrangeria i protecció dels drets de les persones estrangeres i sol·licitants d’asil o protecció internacional.
 
En primer lloc s’abordarà el Nou Pacte d’Immigració acordat recentment per la Comissió Europea, les seves possibles repercussions en l’ordenament jurídic espanyol i en l’actuació lletrada en particular i les esmenes que des de les associacions europees d’advocades i advocats s’estan presentant al Pacte.
 
També es parlarà sobre la Sentència del Tribunal Suprem 3445/2020 de 15 d’octubre relativa a art. 38 de la Llei d’asil 12/2009 que reconeix a les persones potencialment sol·licitants d’asil a demanar a les ambaixades espanyoles el seu trasllat a Espanya, per formalitzar la petició de protecció i els seus efectes.
 
La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president de la Comissió del TOAD i de la Subcomissió d’Estrangeria del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.
 
La moderació de la sessió anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Carles McCragh, president de la Comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona.
 
Pel que fa a les persones conferenciants:
 
Sr. Ferran Camas, director de la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona.
Sra. Noemí Alarcón, advocada i presidenta del Comitè de Migracions del Consell de l’Advocacia Europea (CCBE).
Sra. Ana Homet, advocada especialitzada en estrangeria.
 
Data: 28 d’ abril de 2021
 
Hora: 17.00 hores
 
Preu: Gratuït
 
Enllaç per a inscripcions: https://www.cicac.cat/2021/04/wbincicac-questions-actuals-sobre-migracions-i-asil/Imatges relacionades

l