Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (10-14 de juny 2019)


Benvoldues/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut durant la setmana passada des del Col·Legi d'Advocats de Reus. En primer lloc dilluns 10 de juny es va dur a terme una reunió de la Secció per la defensa de la propietat privada, del Col·legi d’Advocats de Reus.

 Dimecres 12, hi va haver reunió del Grup de Treball per preparar els actes de la Festivitat de Sant Raimon del Col·legi d’Advocats de Reus, per aquest proper dia 20 de setembre. El mateix dia, l’Aula de Drets Humans de la Fundació de l’Advocacia Espanyola, juntament amb la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus,  va impartir una conferència al Col·legi d’Advocats de Reus sobre “Garanties processals de les persones detingudes” que anirà va anar a càrrec de la senyora Patricia Goicoechea, advocada experta en Dret Penal i Directora adjunta de Right Internacional Spain. 

Aula de Drets Humans, Col·legi d'Advocats, Reus

 

Dijous 13, la nostra degana va assistir a l’acte de clausura del curs de Dret Immobiliari organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana.

Dijous 13 i divendres 14, la senyora M. José Sobrido Vicente, administrativa del Col·legi d’Advocats de Reus, assiteix a les Jornades Tecnològiques de l’Advocacia dels Col·legis i Consells, a Madrid.

Jornades tecnològiques, Col·legi advocats reus

 

 

Divendres 14, la nostra degana assiteix a la Festivitat de Sant Raimon del Col·legi d’Advocats de Sabadell.

Això és tot, 

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 18 de juny de 2019