Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (3-7 de juny 2019)


Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme al Col·legi la setmana del 3 al 7 de juny. En primer lloc, dilluns 3 de juny la nostra degana va assistir a la Comissió Permanent del CGAE. L'endemà, hi va haver una reunió per la defensa del Dret dels Animals del Col·legi d’Advocats de Reus i una altra de la Junta de Govern.

Dimecres 5, es va celebrar al Col·legi d’Advocats de Reus, la trobada anual corresponent al segon semestre del Ple pel Català al Camp de Tarragona. 

Ple pel català al Camp de Tarragona, Col·legi d'Advocats de Reus

 

 

 Dijous 6, va tenir lloc la conferència Combats de Compliance, organitzat per l’Associació Catalana de Compliance i l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem M. de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus.

Combats de Compliance, Col·legi d'Advocats de Reus

 

Divendres 7, la nostra degana va assistir a la Comissió de la CRAJ i al Ple del CGAE a Madrid. Dissabte 8, la senyora Cristina Santos Baldomir, diputada 4a del Col·legi d’Advocats de Reus, ha assistit en representació del nostre Col·legi, a l’Assemblea General de la Mutualidad de la Abogacía (Imatges de galeria, a la part inferior del tot).

 

Això és tot, 

Esperem que sigui del seu interès,

El Col·legi,

Reus, 11 de juny de 2019

 Imatges relacionades

Assemblea General de la Mutualidad de la Abogacía 1
Assemblea General de la Mutualidad de la Abogacía 2
Assemblea General de la Mutualidad de la Abogacía 3