Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (17-21 de juny 2019)


Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme des del Col·legi d'Advocats de Reus. En primer lloc dilluns 17 de juny la nostra degana va assistir a la Comissió Permanent i al Ple del Consell de l’Advocacia Catalana a Barcelona.

Dimarts 18 va tenir lloc a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Reus la conferència:

“Aplicació de la Llei 5/19 reguladora dels contractes de crèdit immobiliari als procediments d’execució hipotecària en curs articles 24, 25 de la LCCI i disposició transitòria primera i tercera de la LCCI.” impartit per l’ Il·lm. Sr. Manuel Horacio García Rodríguez, Magistrat Jutge, president de la Secció Primera de l’Audiència Provincial de Tarragona. 

iii

 

Dimecres 19 el Col·legi d’Advocats de Reus, va passar l’auditoria externa de seguiment del Sistema de gestió de qualitat d’acord amb la norma ISO 9001:2015 i una vegada finalitzat el procés d’avaluació, el resultat de la mateixa va ser d’AVALUACIÓ CONFORME.

Dijous 20 va tenir lloc a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Reus la conferència: “Principals novetats de la Llei 5/2019 reguladora dels contractes de crèdit immobiliari”, que va anar a càrrec de la senyora Elena Cantos Márquez, Notària.

kk

 

El mateix dia també hi va haver reunió de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Reus. D'altra banda, la nostra degana va participar en la clausura de la Jornada de la Justiciabilitat dels crims contra la Humanitat, amb el títol “ Que se n’ha fet de la memòria històrica?”, organitzat pel Consell de l’Advocacia Catalana i que va tenir lloc al Col·legi d’Advocats de Tarragona. A l’acte també hi va assistir, en representació de la Comissió pels Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, la senyora Dolors Cailà. 

ll

 

55

Per la seva banda, la senyora M. José Sobrido, com a administrativa del Col·legi d’Advocats de Reus, va assitir a la Jornada Tècnica de responsables del col·legiacions dels Col·legis d’Advocats de Catalunya. 

iikkkkk

Divendres 21, la nostra degana va assistir a la Festivitat de Sant Raimon de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres.

Això és tot, 

Esperem que sigui del vostres interès,

El Col·legi,

Reus, 26 de juny de 2019