Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (24-28 de juny 2019)


Benvolguts/des companys/es,

 

Us informem de les activitats que hem dut a terme des del Col·legi d'Advocats de Reus. En primer lloc, dimarts 25 de juny es va dur a terme una altra sessió del 'Deganat Obert', en la qual la nostra degana va atendre les consultes / propostes dels col·legiats relacionades amb l’exercici de la professió i col·legials.

Dimecres 26, la nostra degana va assistir a la reunió de la Comissió d’Ordenació Professional del Consejo General de la Abogacía Española. L'endemà, Encarna Orduna Pardo va assistir, com a Vicepresidenta del Consell de l’Advocacia catalana, a la sisena edició dels Premis ‘Valors’ organitzats pel CICAC, uns guardons que reconeixen aquelles persones i entitats que destaquen per la seva defensa dels drets humans i contribueixen a lluitar contra les injustícies. Els premis s’han lliurat a: La Fundació Abogados de Atocha, les advocades Nasrin Sotoudeh i Umit Büyükdag i l’Associació Pallapupas. (Més fotografies a la galeria del final de la notícia). 

 

5211

 

Divendres 28, es va dur a terme ua reunió de la Comissió d’Honoraris del Col·legi d’Advocats de Reus. Per altra banda, la degana també va participar a la cloenda del 2nd Women Business & Justice European Forum (2019), que es va dur a terme al Col·legi d’Advocats de Barcelona.

666

 

La missió d’aquest fórum és la d’assentar les bases per a una societat 50/50 on les dones participin plenament en tots els àmbits, contribuint a millorar l’equitat, la democràcia i la bona governança per fer realitat una societat més justa.

 

El objectius van ser:

1. Donar visibilitat al valor dels models d’èxit femení a través de les seves referents

en el món de la justícia, empresarial, les Noves Tecnologies, les institucions i la

societat en general.

.

2. Crear una xarxa europea per avençar amb els Objectius de l’Agenda 2030 de

les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible en igualtat de gènere.

 

A la tarda, la nostra degana va assistir a la Festivitat del Col·legi d’Advocats de Sant Feliu.

 

Això és tot. 

Esperem que sigui del vostre interès,

El Col·legi,

Reus, 2 de juliol de 2019

 Imatges relacionades

Sisena edició dels Premis ‘Valors’ organitzats pel CICAC 1.
Sisena edició dels Premis ‘Valors’ organitzats pel CICAC 5.
Sisena edició dels Premis ‘Valors’ organitzats pel CICAC 3.
Sisena edició dels Premis ‘Valors’ organitzats pel CICAC 4.