Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (8-12 de juliol 2019)


Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s'han dut a terme al Col·legi de l'Advocacia de Reus. En primer lloc dilluns 8 de juliol hi va haver reunió de la Comissió per les Noves Tecnologies del Col·legi de l’Advocacia de Reus , per tal d’adaptar els contiguts a la nova web.

Dimarts 9 de juliol es va dur a terme una reunió de la Comissió per a la defensa dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Reus a la seu col·legial.

Dijous 11 de juliol la nostra degana va assistir al lliurament del XIIIè Premi Agustí Juandó i Royo atorgat pel Consell de l’Advocacia Catalana a August Gil Matamala, advocat de llarga trajectòria, compromès amb la defensa dels drets dels treballadors i les llibertats públiques, tant des del seu exercici professional com a través d’entitats defensores dels drets humans. L’acte va tenir lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

 

kk

 

Divendres 12 de juliol la nostra degana va assistir al 4rt. Congrés de l’Advocacia de Barcelona, que va tenir lloc a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. 

El mateix dia la nostra degana acompanyada del secretari de la Junta de Govern, senyor Sergi Guillén, van assistir en representació del Col·legi de l’Advocacia de Reus, a la Nit de Gala organitzada pel Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de la Provincia de Tarragona.

 

ll

 

D'altra banda i amb motiu de la celebració de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, va tenir lloc també un partit de futbol entre el Col·legi de l’Advocacia de Reus i els funcionaris dels jutjats.

 

ll

 

Per últim, divendres també es va celebrar a la seu de l'edifici judicial de la ciutat el Dia de la Justícia Gratuïta. Com ja va sent habitual, es va instal·lar un punt informatiu relacionat amb el torn d'ofici i la justícia gratuïta. 

 

kk

 Imatges relacionades

vvv