Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (17-21 de desembre 2018)


Dilluns 17

 

  • Reunió de la Junta de Govern

 

Dimarts 18

 

  • Va tenir lloc, al Col·legi d’Advocats de Reus, la cloenda de l’Aula Contenciosa Administrativa “Juli Gens i Rivalt”. Van presidir l’acte el Vicedegà del Col·legi d’Advocats de Reus Sr. Luís Miguel Alcañiz, el Sr. Francesc Artero, advocat i professor associat de Dret Administratiu de la URV i la sessió va anar a càrrec del Sr. Xavier Uríos i Aparisi, director general d’assumptes contenciosos del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya i professor associat de dret administratiu de la UB. 

                   ii

  • Reunió Comissió del Torn d’Ofici.

 

 

Dimecres 19

 

 

  • Es va celebrar la Junta General Ordinària celebrada en data d’ahir, on es van aprovar per unanimitat els pressupostos del Col·legi d’Advocats de Reus per l’any 2019.

​​​​​​​           mm

 

Així mateix, també es va aprovar per unanimitat el projecte dels Estatuts del Col·legi d’Advocats de Reus, inclòs el canvi de denominació del Col·legi, que passarà a ser Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus. No obstant això, ara s’iniciaran tots els tràmits per presentar-los al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per tal que  en qualifiquin l’adequació a la legalitat, disposin la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals i n’ordenin la publicació en el DOGC, que serà quan entrin en vigor.