Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (3-6 de setembre 2019)


De la setmana del 3 al 6 de setembre de 2019, el Col·legi de l'Advocacia de Reus va dur a terme diverses activitats. En primer lloc, dimarts 03 setembre es va dur a terme la signatura del Conveni de col·laboració amb el Banc de Santander. El Col·legi de l'Advocacia de Reus ha renovat , en aquest cas, el conveni que tenia subscrit amb el Banc de Santander, per tal que els nostres col·legiats i col·legiades puguin gaudir d’ofertes de productes i serveis financers amb condicions especials. 

,,

Dimecres 4 setembre, la degana va assistir a la reunió de la executiva de la Comissió d’Ordenació Professional del CGAE i divendres 06 setembre la Junta de Govern es va reunir. Aquell mateix dia es va dur a terme un torneig de pàdel, acte que s'emmarca en els realitzats per la celebració de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort del nostre Col·legi. 

ll

Dissabte 7 setembre es va dur a terme una sortida en bicicleta BTT Amb motiu de la celebració de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, del nostre Col·legi.  

kk

kk