Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (9-13 i del 16 al 20 de setembre 2019)


El Col·legi de l'Advocacia de Reus va encetar les setmanes del 9 al 13 de setembre i del 16 al 20 de setembre. El 10 de setembre la nostra degana va assistir a la subcomissió de prevenció de blanqueig de capitals del CGAE. Divendres 13 de setembre, en el marc dels actes programats en honor al nostre patró Sant Raimon de Penyafort, es va dur a terme el “Bateig de mar”, amb una sortida amb Llagut Català, ofert per l’entitat Rem de Cambrils.

 

 kkk

 

Dimecres 18 de setembre, hi va haver reuniño de la Junta de Govern i el Col·legi de l’Advocacia de Reus i el Grup d’Advocats Joves de Reus van fer una recepció, a les instal·lacions col·legials, als nous togats/des.

 

kk

 

mm

Dijous 19 de setembre, dins els actes programats en honor al nostre patró Sant Raimon de Penyafort, hem celebrat el vermut de Reus. Els companys i companyes col·legiats/des ens hem reunit en aquest aperitiu gentilesa de Vermuts Yzaguirre.

hh

A la tarda es va dur a terme el Ball organitzat pel Grup d’Advocats Joves a l’escola de ball Balance.

mm

La nostra degana també va assistir al lliurament de Guardons de la Ciutat a l’Ajuntament de Reus. Divendres 20 el Col·legi de l’Advocacia de Reus, va celebrar els actes principals de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort. Les activitats van començar a les 10 hores amb la celebració eucarística en sufragi pels companys/es difunts/es, a l’Esglèsia de Sant Joan de Reus. Posteriorment, a les 19 hores. va tenir lloc l’acte solemne d’imposició de togues als nous col·legiats/des, la distinció als col·legiats/des que han complert 25 anys i 50 anys de la professió, juntament amb la imposició de la Medalla al Mèrit en el Servei de l’Advocacia per part de les senyores Maria Rosa Guerrero García, Pilar Adelaida Lahoz Estiarte i Dolors del Mar Vázquez Pérez.

Podeu seguir la notícia en aquest enllaç aquí.