Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (20-26 de gener 2020)


El Col·legi de l'Advocacia de Reus ha acollit diverses activitats del 20 al 26 de gener de 2020. En primer lloc, dilluns 20 de gener, la nostra degana va assistir a la reunió del Ple del Consell de l’Advocacia Catalana. L'endemà,  va tenir lloc la 17a sessió del Curs d'estrangeria a la seu del Col·legi, la qual van abordar la llei 14/2013 de 27 de setembre de suport a les persones emprenedores i la seva internalització. La intervenció va anar a càrrec del Sr. David Querol Sánchez, Advocat i president de la Comissió d’Estrangeria de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Mataró.

 

D'altra banda i amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, el dia 21 de gener, la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus hi va contribuïr-hi tot instal·lant un punt d’informació sobre la Mediació. Més info aquí

 

Per la seva banda, la Comissió per a la Defensa dels Drets dels Animals, es va reunir per tractar temes diversos relacionats amb la comissió i va aprofitar a fer lliurament dels aliments, i altres productes recollits, durant la campanya promoguda el passat mes de desembre.

Dimecres 22 de gener va dur-se a terme la conferència sobre Estratègia d’oratòria pràctica per advocats, impartida pel Sr. Julio García Ramírez, advocat i graduat en estratègia d’Oratòria i Comunicació per la Universitat de l’Estat de Nova York.

 

 

 Divendres 23 de gener, la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes es va reunir per tractar temes diversos relacionats amb la comissió i, aquest mateix dia, la degana va assistir als actes de celebració de la festivitat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

Dissabte 25 de gener la degana va assistir a la Gala dels Imprescindibles, esdeveniment organitzat per Canal Reus TV, amb l’objectiu de guardonar les persones, projectes, entitats o iniciatives que ajuden a configurar Reus i Baix Camp.