Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (27-31 gener 2020)


El Col·legi de l'Advocacia de Reus va dur a terme les següents activitats del 27 al 31 de gener de 2020: en primer lloc, l'agenda va anar encapçalada per una reunió dilluns 27 a càrrec de la Comissió del Torn d’Ofici; l'endemà, la degana del Col·legi, Encarna Orduna Pardo, va ser entrevistada pel mitjà de comunicació ReusDigital.cat.

El mateix dia, Orduna es va reunir amb la persona responsable de Comunicació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, per parlar de temes relacionats amb l’actualitat del Col·legi i, tot seguit, es va dur a terme una reunió de la Junta de Govern a la seu col·legial. 

Dimecres 29, va dur-se a terme una sessió del Deganat Obert, en la qual la degana va atendre diverses consultes i propostes dels col·legiats/des relacionades amb l’exercici de la professió i col·legials. Durant la mateixa jornada Encarna Orduna Pardo, en representació de l’I·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, va assistir a l’Observatori per a la Igualtat de Gènere de Barcelona. 

Dijous 30, la degana del Col·legi va assistir com a moderadora en les Jornades de Formació organitzades amb motiu de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

D'altra banda i en el mateix dia, es va dur a terme al Col·legi el curs de Mediació 'Més enllà de la mediació, les pràctiques restauratives', el qual va anar impartit per Elena Cobler Martínez, Llicenciada en Dret, Policia mediadora de la Unitat de Mediació de la Guàrdia Urbana de Reus i amb Curs homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. 

   

 

Divendres 31, Encarna Orduna Pardo, va assistir als actes previstos amb motiu de la festivitat de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.