Aquesta web utilitza cookies per a millorar la teva experiència amb nosaltres. Per a més informació ves a Política de cookies   

Resum de la setmana (11-14 de febrer 2020)


El Col·legi de l'Advocacia de Reus ha dut a terme les següents activitats durant la setmana de l'11 al 14 de febrer de 2020:

En primer lloc, dimarts 11 de febrer, el vicedegà i responsable de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Luís Miguel Alcañiz, va assistir a la reunió de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Consell de l’Advocacia Catalana a Barcelona.

L'endemà, la degana Encarna Orduna Pardo, i la responsable de la Comissió de Gènere i Igualtat del Col·legi de l’Advocacia de Reus, M. Pilar Esteban, van ser a la reunió de la Comissió de Gènere i Igualtat del Consell del l’Advocacia Catalana a Barcelona.

Dijous 13 de febrer, M. Encarnación Orduna va ser entrevistada pel Diari de Tarragona. Divendres 14 de febrer, Orduna es va reunir el responsable de la Comissió de Mediació del Col·legi, Robert Giménez, per parlar sobre temes relacionats amb la Comissió.

D'altra banda, la URV, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus -representat per la degana M. Encarna Orduna i el responsable del Màster d’Accés a l’Advocacia Sr. Gerard Fort-, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa van renovar el conveni per continuar impartint el Màster universitari en Advocacia, que habilita per presentar-se a l’examen d’Estat que dóna accés a la professió d’advocat o advocada. Tota la informació aquí.El mateix dia es va fer reunió Junta de Govern, on es van tractar temes col·legials. Imatges relacionades

.l..
ñññ